Support

Home » Support

Nöjda kunder är vår högsta prioritet

Att arbeta nära våra kunder är viktigt för oss och vi erbjuder därför gratis utbildning och inspirationskollektioner via video.

Har du frågor om hur man använder Motiview eller hur man deltar i Road Worlds for Seniors? Se nedan för vanliga frågor, eller kontakta oss

Har du någon feedback?

Vi uppskattar all feedback. Du kan skicka in din på https://feedback.motiview.no eller kontakta oss på  feedback@motiview.com

Shot of a group of elderly friends having coffee together

FAQ

Det finns ingen koppling mellan cykeln och filmen på skärmen, vilket gör det möjligt att använda Motiview med flera typer av träningsredskap eller se filmerna utan träningsredskap. Filmen rör sig framåt i en jämn takt oberoende av cykeln/motionsmaskinen.

Tempot på filmerna kommer inte att förändras beroende på hur snabbt/långsamt man åker, och detta är medvetet. Det är därför: Vi vill att Motiview ska kunna användas med olika träningsmaskiner. Att förstå sambandet kan vara en utmaning för vissa cyklister (särskilt för de som lever med demens). Om två eller flera cyklar samtidigt blir det svårt att avgöra vem av dem som ska styra tempot.

Motiview är licensbaserat och du betalar en årsavgift för att komma åt filmbiblioteket. Kontakta oss, så pratar vi om priser och olika lösningar!

Road Worlds for Seniors är Motitech sitt årliga världsmästerskap. Varje höst kan alla med Motiview-licens delta. Det är en tävling där vinnarna är de som cyklat längst under tävlingsperioden. Vi utser mästare för män och kvinnor och lag samt den bästa stödpersonalen (anställda, volontärer). Alla som cyklar får sin egen medalj – oavsett sträcka de har cyklat.

Road Worlds for Seniors hålls vanligtvis i oktober varje år. Information om hur och när man registrerar sig kommer att finnas tillgänglig på roadworlds.com

Du kan göra båda genom att logga in via funktionen “Logga in” uppe till höger.

För att kunna använda inloggningsområdet måste du ha en aktiv Motiview-licens. Om du redan har en aktiv licens och fortfarande inte kan komma in måste du skaffa en användare. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Att säkerställa framgångsrik användning av Motview är mycket viktigt för oss, och vi erbjuder därför gratis support. Motiview kräver ingen installation före användning. Om du fortfarande står inför utmaningar hittar du det du behöver veta i startguiden. Här hittar du även information om tekniska krav och rekommendationer, en felsökningsguide och mycket mer.

Behöver du hjälp?

Øvre Sagstad 4,N-5919 Frekhaug Norway

support@motiview.se

Nordics: +47 40 44 88 33

65455

Kontakta oss