Vår Produkt

Home » Vår produkt

Detta är Motiview

Genom att se videor på gator och platser runtom i världen medan de cyklar på en träningscykel inomhus, får cyklisterna motivation att öka sin aktivitetsnivå.

Systemet är mycket enkelt att konfigurera och använda. Ett abonnemang på Motiview ger tillgång till hela det globala videobiblioteket, obegränsat antal användare, gratis stöd, garanterad lokal video, deltagande i det årliga globala mästerskapet Road Worlds for Seniors med mera. Vi är stolta över att bygga starka relationer med våra kunder och vi får bra feedback på vårt sätt att jobba och bidra till kundernas framgång.

De dokumenterade fördelarna med att använda Motiview är många, såväl fysiska, mentala som sociala.

Portrait of happy senior man sitting at home with walking stock and smiling.Portrait of nice cheerful positive cheery stylish old man wearing checked shirt leaning on cane in white light modern interior studio room new house

Funktioner och vinster

Motiview består av skräddarsydda filmer i hög kvalitet som utvecklats för att framkalla minnen och stimulera till samtal som skapar en känsla av kompetens. Filmerna bidrar till socialt deltagande och ökad fysisk aktivitet i vardagen.

Motivation är nyckel för att uppnå en varaktig förändring – oavsett ålder och funktionsnivå. Vi på Motitech ser fördelarna av att använda inspirerande filmer från kända och okända platser som träningsmotivation för äldre. Vi ser även att kombinationen av fysisk aktivitet och kognitiva stimuli, ger en större effekt än de enskilda aktiviteterna var för sig.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Res lokalt eller jorden runt

Motiview-biblioteket består av tusentals filmer från hela världen och växer med flera hundra filmer varje år.

Användarna kan själva välja om de vill cykla i kända städer eller om de vill resa till ett ställe där de aldrig varit förut.

Varje film har en spellista med musik från olika genrer eller miljöljud i hög kvalitet. Vi säkerställer att alla våra kunder har en lokal film tillgänglig i biblioteket. Om det inte redan finns en lokal film, producerar vi en ny i samarbete med kunden. Vi inkluderar alltid tillgång till hela filmbiblioteket, eftersom vi aldrig kan veta varifrån användarna har sina minnen. Användaren kan därmed cykla på gamla och nya gator och samtidigt lyssna på sin favoritmusik.

Fysisk aktivitet skyddar mot demens

Fysisk aktivitet skyddar mot demens – speciellt för de som har det psykiskt kämpigt. Upptäck hur Motiview förändrade rörligheten och mental hälsa för boende på ett vårdhem i England. 

Sunrise-Senior-Living-scaled.jpg

Kontakta oss

65455

Get In Touch

Consent(Required)